Φορώντας ιταλικό κοστούμι των 8.000 ευρώ ο Πούτιν εξαπέλυσε μύδρους κατά της Δύσης (video)

Με ένα πανάκριβο ιταλικό κοστούμι του οίκου Brioni, αξίας άνω των 8.000 ευρώ, εθεάθη ο Βλαντίμιρ Πούτιν να εξαπολύει μύδρους κατά του ΝΑΤΟ.

Μιλώντας σε φόρουμ στη Μόσχα για τις σύγχρονες ιατρικές τεχνολογίες, ο Ρώσος πρόεδρος σήκωσε κάποια στιγμή το δεξί του χέρι για να δείξει στο ακροατήριο ότι ένας Ρώσος μπορεί να πιει ενώ τρέμουν τα χέρια του, αποκαλύπτοντας άθελά του την ετικέτα του κοστουμιού του.

«Ο Πούτιν μιλάει για την επιθυμία του ΝΑΤΟ να καταλάβει τη Ρωσία, τη διαβρωτική επιρροή της Δύσης και τη σημασία της αντικατάστασης των εισαγωγών φορώντας κοστούμι Brioni από την Ιταλία, που είναι μέλος του ΝΑΤΟ», σχολίασε το δίκτυο Ne TV στο Telegram.

O οίκος Brioni συγκαταλέγεται στις πολυτελείς ιταλικές φίρμες και ένα τέτοιο κοστούμι στοιχίζει κατά μέσο όρο άνω των 8.000 ευρώ σύμφωνα με εκτιμήσεις βρετανικών ΜΜΕ, όταν η μέση σύνταξη στη Ρωσία κυμαίνεται γύρω στα 180 ευρώ!

Ο Πούτιν φαίνεται ότι έχει αδυναμία στις ιταλικές φίρμες, αφού τον Μάρτιο του 2022, σχεδόν έναν μήνα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, είχε εμφανιστεί σε φιλοπολεμική φιέστα στη Μόσχα με ένα πανάκριβο μπουφάν του οίκου Loro Piana αξίας σχεδόν 12.000 ευρώ. Ωστόσο, ενώ ο ίδιος επιλέγει πολυτελή ενδύματα από τη Δύση, διέταξε τους Ρώσους αξιωματούχους να αποφεύγουν δυτικά προϊόντα, προτιμώντας επί παραδείγματι ρωσικά αυτοκίνητα.

Ο ίδιος, πάντως, προσπαθεί να κρύψει από τον λαό του τα πανάκριβα γούστα και τα πλούτη του, περιλαμβανομένων των παλατιών του και του στόλου των γιοτ του.