Βγήκε η Κέιτ Μίντλετον από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες - Η ανακοίνωση του Παλατιού, οργιάζουν οι φήμες

Bγήκε σήμερα από το νοσοκομείο, μετά από 14 ημέρες, η Κέιτ Μίντλετον, την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες το Παλάτι είχε ενημερώσει ότι η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε χειρουργείο στην κοιλιά, αναφέροντας ότι θα χρειαστεί 14 ημέρες νοσηλείας και στη συνέχεια τρίμηνη ανάρρωση στο σπίτι της, χρόνοι που υποδηλώνουν ότι το πρόβλημα υγείας είναι σοβαρό και η εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη βαριά.

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από τη χειρουργική επέμβαση. Σημειώνει καλή πρόοδο. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε όλη την ομάδα του The London Clinic, ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν. Η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο».

H ανακοίνωση του παλατιού για το εξιτήριο της Κέιτ Μίντλετον

Κατόπιν εορτής ενημέρωσαν για την επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον

Το παλάτι παραμένει φειδωλό στις ανακοινώσεις του σχετικά με το θέμα υγείας της Κέιτ Μίντλετον, τονίζοντας πως είναι κάτι προσωπικό. Μάλιστα, φρόντισαν να κυκλοφορήσουν δήλωση σχετικά με την νοσηλεία της μια μέρα αφότου έκανε την σοβαρή επέμβαση.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες σε Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Βάσει των σημερινών ιατρικών συμβουλών, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», ανέφερε η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Την ίδια ώρα, το έτερο παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την εισαγωγή του βασιλιά Καρόλου για προγραμματισμένη επέμβαση για υπερπλασία προστάτη, μία εβδομάδα πριν την πραγματοποιήσει – κάτι που έγινε την Παρασκευή.

Όργιο φημών για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Όλη αυτή η μυστικοπάθεια σχετικά με το θέμα υγείας της Κέιτ Μίντλετον καθώς και το γεγονός ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τόσο μεγάλο διάστημα ενώ θα παραμείνει εκτός των καθηκόντων της για 3 μήνες, έχει οδηγήσει σε όργιο φημών.

Σύμφωνα με τη Sun, η προγραμματισμένη κοιλιακή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να αφορά οποιοδήποτε από τα ζωτικά ή αναπαραγωγικά όργανα, όπως το στομάχι, το έντερο ή η μήτρα.

Ωστόσο, δύο εβδομάδες παραμονής στο νοσοκομείο, την ώρα που συνήθως οι Βρετανοί νοσηλεύονται μετά από επέμβαση για 2 μέρες το πολύ λόγω κινδύνου ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, έχει οδηγήσει πολλούς να υποθέσουν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα, όπως υστερεκτομή.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για την υγεία της – εκτός κι αν η ανάρρωση δεν πάει καλά»

Την ίδια ώρα, τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, και συγκεκριμένα η εκπομπή «Fiesta» του Telecinco αναφέρει πως κάτι δεν πήγε καλά στην μετεγχειρητική πορεία της Κέιτ και πως η κατάσταση της υγείας της είναι τόσο σοβαρή ώστε να βγάλουν τις δύο ανακοινώσεις με διαφορά μόλις 1,5 ώρα.

Όσο για την τόση μυστικότητα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, η ίδια εκπομπή ισχυρίστηκε: «Την αλήθεια με την υγεία της δεν θα την μάθουμε ποτέ, εκτός εάν η ανάρρωσή της δεν προχωρήσει όπως πρέπει, κι αυτό γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή».