Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»

Φόρο τιμής στον Μάθιου Πέρι αποτίουν τα «Φιλαράκια» μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram. «Είμαστε συντετριμμένοι καθώς μάθαμε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας» τονίζεται στην ανάρτηση.

 

 «Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του», προστίθεται ακόμη στην ανάρτηση η οποία πολύ γρήγορα γέμισε από σχόλια που αναφέρονται στην απώλεια του «Τσάντλερ Μπινγκ».

NBC: Η κληρονομιά του θα ζήσει σε αμέτρητες γενιές»

Από την πλευρά του το NBC, το κανάλι που είναι υπεύθυνο για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποχαιρέτησε και αυτό τον αγαπημένο ηθοποιό. «Είμαστε απίστευτα λυπημένοι για τον αιφνίδιο θάνατο του Μάθιου Πέρι. Έφερε τόση χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τον τέλειο κωμικό του χαρακτήρα και την εξυπνάδα του. Η κληρονομιά του θα ζήσει σε αμέτρητες γενιές», αναφέρει.«Σε ευχαριστούμε για το γέλιο» – Οι φαν αποχαιρετούν τον Τσάντλερ Μπινγκ

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στο τηλεοπτικό κοινό, που τον απολάμβανε από το 1994 έως το 2004 στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο «Τσάντλερ Μπινγκ» με το πνευματώδες και πολλές φορές αυτοσαρκαστικό χιούμορ του, έγινε ένας από τους αγαπημένους ρόλους των θαυμαστών της σειράς παγκοσμίως.

περρυ

Οι κωμικές του ερμηνείες, ο αυθορμητισμός του και οι ατάκες του τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο «κλασικούς» ρόλους της τηλεόρασης. Μόλις η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, οι θαυμαστές του έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού.

Το Twitter τις τελευταίες ώρες έχει γεμίσει με ατάκες και σκηνές του «Τσάντλερ Μπινγκ», με πολλές από τις αναρτήσεις να γράφουν «ευχαριστώ» για το γέλιο που πρόσφερε μέσω του ρόλου του.

Δείτε μερικά tweets: