Δεύτερη καταγγελία για τον παρουσιαστή του BBC - «Με πίεζε να συναντηθούμε»

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή παρουσιαστή του BBC ο οποίος ζητούσε πορνογραφικές εικόνες από έφηβο.

Το βρετανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ασκεί κριτική στο δίκτυο ενημέρωσης για τη στάση του, καταλογίζοντάς του «αργά αντανακλαστικά», ακόμη ένα νεαρό άτομο κατηγορεί τον παρουσιαστή του BBC.

Μετά το 17χρονο άτομο, το οποίο φέρεται να χρημάτιζε ο παρουσιαστής για να του στέλνει φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου, έρχεται και δεύτερη καταγγελία για απειλητικά και εκβιαστικά μηνύματα.

Ο δεύτερος καταγγέλλων ή καταγγέλλουσα, ηλικίας 20-25 ετών, αποκάλυψε στο BBC ότι ήρθε για πρώτη φορά σε επικοινωνία με τον παρουσιαστή μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

Ο παρουσιαστής φέρεται αρχικά να προσέγγισε το νεαρό άτομο ανώνυμα. Στη συνέχεια, αφού αποκάλυψε την ταυτότητά του, άρχισε να ασκεί πίεση στο καταγγέλλοντα να συναντηθούν, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Όταν ο δεύτερος υπονόησε σε άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα ότι είχε επαφή με παρουσιαστή του BBC και ότι ίσως τον κατονόμαζε δημοσίως, εκείνος απάντησε με υβριστικά μηνύματα.