Τραγωδία στο Σικάγο: Νεκρά δύο μωρά σε σκουπίδια κέντρου παιδικής φροντίδας

Σκηνές φρίκης επικράτησαν σε συνοικία του Σικάγο, όταν οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι βρέθηκαν δύο νεκρά μωρά, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σε τουαλέτα κέντρου παιδικής φροντίδας.

Την αστυνομία ενημέρωσε το συνεργείο καθορισμού που βρήκε τα μωρά σε σακούλα σκουπιδιών.

«Η αστυνομία του Σικάγο διεξάγει έρευνες μετά την ανεύρεση δύο νεκρών νεογέννητων κοριτσιών μέσα σε τουαλέτα κέντρου παιδικής φροντίδας στο Streeterville», ανέφερε η τοπική Αρχή σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Πέμπτης.

 

«Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι τα μωρά βρίσκονταν μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών. Τα παιδιά δεν ανέπνεαν όταν έφτασαν οι πρώτοι ανταποκριτές», πρόσθεσε, ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατός τους και επίσημα λίγη ώρα αργότερα όταν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο κέντρο παιδικής φροντίδας, βρέθηκε επίσης και μία γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Northwestern Memorial, όπου νοσηλεύεται, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος.

«Ένα επείγον ιατρικό περιστατικό που αφορούσε έναν υπάλληλο παιδικού σταθμού συνέβη στον παιδικό σταθμό», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Northwestern Medicine στο FOX 32.

«Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία του CPD σχετικά με το περιστατικό αυτό και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου, που μαζί με την αστυνομία ερευνούν την υπόθεση.

Ενώ η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη, και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι.