Η Μαρίνα Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε την εγγύτητα της οικογένειας στη Forza Italia, δήλωσε ο Ταγιάνι

«Η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα επιβεβαίωσε την εγγύτητα όλης της οικογένειάς της στο κόμμα της Forza Italia», δήλωσε ο Αντόνιο Ταγιάνι, υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος, στην πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Ο Ταγιάνι θέλησε να δώσει διαβεβαιώσεις σε όσους διερωτώνται αν το κόμμα θα συνεχίσει να παίζει ρόλο την πολιτική σκηνή.

«Η πρωτότοκη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα -θεωρώντας δεδομένη την διάκριση των ρόλων- μιλώντας μου, επιβεβαίωσε την εγγύτητα, την αγάπη και την αλληλεγγύη όλης της οικογένειάς της προς το κόμμα της Forza Italia».

Παράλληλα, ο Ταγιάνι πρόσθεσε ότι πρόκειται να εκλεγεί ένας προσωρινός πρόεδρος ο οποίος θα ηγηθεί του κόμματος μέχρι το επόμενο εθνικό συνέδριο. Σύμφωνα με τους σχολιαστές, για τον ρόλο αυτό θα επιλεγεί ο ίδιος ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές του επόμενου έτους.

«Θα στηρίξουμε με εποικοδομητικό και έντιμο τρόπο την κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι. Ξέρουμε ότι πρέπει να προωθήσουμε τα ιδεώδη και το μεγάλο όραμα ενός κυρίου που μας κοιτά από τον ουρανό και θα παραμείνει, για πάντα, το ηθικό, ανθρώπινο και πολιτικό σημείο αναφοράς μας», ολοκλήρωσε ο αρχηγός της ιταλικής διπλωματίας.