Χουλουσί Ακάρ: Το τηλεφώνημα-έκπληξη στον Παναγιωτόπουλο - «Να προσέχεις τον εαυτό σου»

Ένα τηλεφώνημα-έκπληξη επεφύλασσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ στον Έλληνα ομόλογο του Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet, ο Χουλουσί Ακάρ του τηλεφώνησε από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάισερισπορ, της τοπικής ομάδας της Καισάρειας, που είναι η εκλογική περιφέρεια του Τούρκου υπουργού Άμυνας.

Ο Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε εκεί με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Δημήτρη Κολοβέτσιο, και σύμφωνα με το δημοσίευμα τη στιγμή εκείνη τηλεφώνησε στον κ. Παναγιωτόπουλο και του είπε: «Κοίτα, Νίκο, ποιον έχω δίπλα μου». Στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να συνομιλήσει με τον υπουργό.

dimosieuma

 

Στη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο υπουργοί, ο Χουλουσί Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι βρίσκεται στην Κάισερισπορ και μετέφερε τους χαιρετισμούς της διοίκησης της ομάδας. Όταν τον ρώτησε αν γνωρίζει για την Κάισερισπορ, ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε ότι ξέρει την Τράμπζονσπορ.

Τέλος, προτού κλείσει το τηλέφωνο ο Χουλουσί Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα και όπως μεταδίδει η ΕΡΤ: «Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου» και από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός φέρεται να απάντησε:« Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές και από εμένα».

 

Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, ο Τούρκος υπουργός σχολίασε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά».