Σοκ στο Τέξας - Γονείς έκαναν τατουάζ στα παιδιά τους και στη συνέχεια τους έκοψαν το δέρμα

Ένα ζευγάρι από το Τέξας συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή έδεσε τα δύο μικρά παιδιά του και τους έκανε τατουάζ, πριν κόψει το δέρμα τους σε μια προσπάθεια να αφαιρέσει το μελάνι όταν οι Αρχές ενεπλάκησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η μητέρα και ο πατριός, Megan και Gunner Farr, φέρονται να έδεσαν τα παιδιά τους -ηλικίας 5 και 9 ετών- με σχοινί, κάλυψαν το στόμα τους με ταινία και τους έκλεισαν τα μάτια με ένα πανί καθώς πίεζαν τη βελόνα του τατουάζ στο δέρμα τους, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που εξασφάλισε το KTRE.

Το ζευγάρι έκανε τατουάζ στο πόδι του πεντάχρονου και στον ώμο του εννιάχρονου, δήλωσε η αστυνομία στο τοπικό πρακτορείο.

Μόλις επενέβη η Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών (CPS), η Megan, 27 ετών, και ο Gunner Farr, 23 ετών, φέρονται να έκοψαν, να έξυσαν και να έτριψαν το δέρμα των παιδιών με χυμό λεμονιού για να προσπαθήσουν να σβήσουν τα τατουάζ, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

«Υπήρχαν ορατοί τραυματισμοί στο παιδί στη συγκεκριμένη θέση του τατουάζ και φάνηκε ότι η σάρκα αφαιρέθηκε από το σώμα στη θέση του τατουάζ και αυτό συνέβη περίπου την ώρα που η CPS ενεπλάκη στις καταγγελίες για την κακοποίηση του παιδιού», δήλωσε στο KTRE ο προσωρινός αρχηγός της αστυνομίας της Zavalla, υπαστυνόμος James Denby.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και η μητριά τους είχαν εντοπίσει το μελάνι και ρώτησαν τη μητέρα τους γι’ αυτό, ανέφερε το πρακτορείο. Όταν ρωτήθηκε για τα τατουάζ, η Megan γέλασε και έφυγε.

Ο μπαμπάς των παιδιών κάλεσε στη συνέχεια τις υπηρεσίες παιδικής προστασίας, οι οποίες άρχισαν να ερευνούν και ειδοποίησαν την αστυνομία στις 17 Απριλίου, δήλωσε ο υπαστυνόμος. Την επόμενη μέρα, το CPS απομάκρυνε τον εννιάχρονο και τον πεντάχρονο καθώς και τα δύο μικρότερα αδέλφια τους, και μετέφερε τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Η αστυνομία πήρε συνέντευξη από τα παιδιά σχετικά με την κακοποίηση και ανακάλυψε ένα σετ τατουάζ κατά τη διάρκεια έρευνας.

«Κάποια προσήλθε και παρέδωσε ένα σετ τατουάζ που ισχυρίστηκε ότι είχε δανείσει στον Gunner για να κάνει τατουάζ. Δεν γνώριζε ότι επρόκειτο να γίνει σε ένα παιδί», δήλωσε ο Denby.

Η αστυνομία της Zavalla συνέλαβε τόσο τη Megan όσο και τον Gunner Farr τη Δευτέρα. Η Megan και ο Gunner κατηγορήθηκαν για τραυματισμό παιδιού και παράνομο περιορισμό. Ο καθένας τους κρατείται με εγγύηση συνολικού ύψους 35.000 δολαρίων, σύμφωνα με το KTRE.

Τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται υπό την επιμέλεια της CPS.