Ο Τραμπ βγάζει βιβλίο με προσωπικά γράμματα που του έστειλαν ο Κιμ Γιονγκ Ουν και άλλοι

Με τον τίτλο «Γράμματα στον Τραμπ», ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ – και πάνω απ’όλα επιχειρηματίας – Ντόναλντ Τραμπ κυκλοφορεί σε βιβλίο μέρος της προσωπικής του αλληλογραφίας.

Ο Τραμπ έχει επιλέξει προσωπικές επιστολές που του έχουν στείλει κατά καιρούς διάφορες προσωπικότητες όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν (σε αυτές εστιάζεται και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον) και η Όπρα Γουίνφρεϊ – ακόμα και παλιές επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα – και τις παρουσιάζει στο βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Σε μία επιστολή που του είχε στείλει το 2000 η Οπρα Γουίνφρει, έγραφε: «Κρίμα που δεν κατεβαίνουμε (στις εκλογές) για την προεδρία, είμαστε φοβερή ομάδα».

Ο Τραμπ σχολιάζει στο βιβλίο του ότι εξακολουθεί να θεωρεί τη Γουίνφρεϊ «καταπληκτική» — αλλά παραδέχεται ότι δεν είναι αμοιβαίο: «Δυστυχώς, μόλις ανακοίνωσα ότι θα βάλω υποψηφιότητα για Πρόεδρος, δεν μου μίλησε ποτέ ξανά».

Συνολικά το βιβλίο θα περιέχει 150 επιστολές που έχει επιλέξει προσωπικά ο ίδιος ο Τραμπ, τις οποίες και σχολιάζει.

«Κανένα βιβλίο δεν προσφέρει μια ματιά στην ιστορία όπως τα «Γράμματα στον Τραμπ!» αναφέρει η εκδοτική ομάδα του βιβλίου, Winning Team.

Από τις ίδιες εκδόσεις έχει κυκλοφορήσει και το “Our Journey Together”, ένα εικονογραφημένο βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς την προεδρία του Τραμπ.

Τα «Γράμματα στον Τραμπ» θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ στις 25 Απριλίου και θα κοστίζει 99 δολάρια το απλό βιβλίο και 399 δολάρια ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο.