Βρετανία: Τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στο κέντρο του Λονδίνου

Τέσσερις άνθρωποι φέρονται να τραυματίστηκαν από μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός «σοβαρού περιστατικού» στο κέντρο του Λονδίνου.

Αξιωματικοί της μητροπολιτικής αστυνομίας και τραυματιοφορείς έσπευσαν στην περιοχή που σημειώθηκε το επεισόδιο, στο Bishopsgate, κοντά στο σταθμό Liverpool Street και λίγα μέτρα μακριά από ένα αστυνομικό τμήμα.

 

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι το περιστατικό με τα μαχαιρώματα ξεκίνησε όταν παρευρισκόμενοι επενέβησαν για να σταματήσουν άγνωστους που έκλεψαν ποδήλατα.

 

 

Ένα tweet από την αστυνομία του City of London επιβεβαίωσε ότι ήταν ενήμερη για το περιστατικό. «Οι αστυνομικοί μας βρίσκονται στη σκηνή και ασθενοφόρα είναι παρόντα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ισχύ ένας κλοιός», έγραφε.

Σε νεότερη ενημέρωση, η αστυνομία ανέφερε πως: «Λάβαμε αναφορές για τρεις μαχαιρωμένους και ένα άτομο που σπρώχτηκε στο οδόστρωμα στην Bishopsgate στις 9.46 π.μ. και οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή στις 9.51 π.μ. Τρία άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο».