Η Μελάνια διαχωρίζει τη θέση της & αποχαιρετά: «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να σας υπηρετήσω ως Πρώτη Κυρία»

Πέντε ημέρες μετά την εισβολή των πιο φανατισμένων και ακραίων οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με μακροσκελή της ανακοίνωση, καταδικάζει “απερίφραστα” την βία της εισβολής, εκφράζοντας παράλληλα πικρία για δημοσιεύματα και σχόλια γύρω από το πρόσωπό της, ενώ αποχαιρετά με ευγένεια τον ρόλο της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη και αγάπη προς το έθνος, που όπως αναφέρει είχε την τιμή να υπηρετήσει.

«Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», τονίζει στην δήλωσή της η Μελάνια Τραμπ, διαχωρίζοντας με σαφήνεια τη θέση της, από τα πρωτοφανή γεγονότα, που τόσο πλήγωσαν την δημοκρατία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αξιοσημείωτο επίσης, σε ό,τι την αφορά, είναι πως η ίδια δεν συμμετείχε  στο πάρτι που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ παρακολουθώντας την εισβολή στο Καπιτώλιο, μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά του και κάποιους στενούς συνεργάτες του, μέσα στον Λευκό Οίκο.

Μελάνια Τραμπ | Νέα και ειδήσεις από τον κόσμο για την Μελάνια Τραμπ από το iefimerida.gr

Παράλληλα αναφέρεται και στην κριτική που της ασκήθηκε μετά τις πληροφορίες ότι την ώρα των επεισοδίων η ίδια επέβλεπε φωτογράφιση στον Λευκό Οίκο.

«Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα – από ανθρώπους που θέλουν να είναι μέσα σε όλα και να έχουν ατζέντα. Δεν πρέπει μία τέτοια στιγμή να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος», τόνισε.

Μελάνια Τραμπ : Αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο με ένα έργο τέχνης | in.gr

Τέλος, αποχαιρετώντας τους συμπατριώτες της από την θέση της ως Πρώτη Κυρία, αναφέρει:

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας, Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ», καταλήγει στην δήλωσή της,  η πανέμορφη και σαφώς περισσότερο έτοιμη από τον σύζυγό της, να αποδεχθεί την εκλογική ήττα και την μετάβαση της εξουσίας, Μελάνια Τραμπ.