«Βασιλικό» θάψιμο του Ντόναλντ Τραμπ, στο πηγαδάκι Μακρόν,Τριντό και Τζόνσον - Ακούστε τους στο βίντεο

Σε ένα βίντεο από τα πολλά «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν χθες βράδυ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, κατά την δεξίωση που έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ,  εμφανίζονται Εμανουέλ Μακρόν, Τζάστιν Τριντό και Μπόρις Τζόνσον να συζητούν. Για την ακρίβεια να «θάβουν» τον Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που κατέγραψαν τα ανοιχτά μικρόφωνα. Στο ίδιο «πηγαδάκι» βρίσκεται και η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία, πάντως, δεν φαίνεται να συμμετέχει στο… κράξιμο. Το ίδιο και ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε.

Αν και στη συνομιλία  οι τρεις ηγέτες δεν αναφέρουν το όνομα του Αμερικανού προέδρου, πολλά βρετανικά κι άλλα ΜΜΕ αναφέρουν πως η συζήτηση έχει να κάνει με τον Ντόναλντ Τραμπ και την… αργοπορία του

Τριντό, Τζόνσον και Μακρόν φαίνεται να συζητούν για το λόγο που άργησε ο Γάλλος πρόεδρος να πάει στη Σύνοδο για το 70 χρόνια του ΝΑΤΟ. Αν και κανείς τους δεν αναφέρει τη λέξη «Τραμπ», φαίνεται πως σχολιάζουν τις δηλώσεις μακράς διαρκείας του προέδρου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της μέρας (και ήταν πολλές…). Ο Τραμπ μίλησε για πολλή ώρα στα media μετά τη συνάντησή του με τον Μακρόν και την αμήχανη συνάντησή τους αλλά και μετά τη συνάντησή του με τον γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Γι’ αυτό άργησε;» ρωτά ο Μπόρις Τζόνσον, με τον Τζάστιν Τριντό να αφήνει το ποτό του και να λέει «Άργησε γιατί έδινε επί 40 λεπτά συνέντευξη Τύπου χωρίς ουσία». Στη συνέχεια του video, το οποίο φαίνεται μονταρισμένο, ο Τριντό λέει: «Και έβλεπες τα σαγόνια των συνεργατών του, να πέφτουν» και συνοδεύει τη φράση του με μια χαρακτηριστική κίνηση!

Η καθυστέρηση των 40 λεπτών την οποία συζητούν οι τρεις ηγέτες φαίνεται να είναι το διάστημα που ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ «έστησαν» τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, που τους περίμεναν στο…