Ισχυρή έκρηξη σε φούρνο αναστάτωσε το Παρίσι - 4 νεκροί - Ατύχημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες, από την ισχυρή  έκρηξη, που αναστάτωσε, το πρωί στο Παρίσι. Το γεγονός έθεσε σε συναγερμό στις δυνάμεις σφαλείας. Η φωτιά ξέσπασε σε φούρνο στο 9ο διαμέρισμα εξαιτίας διαρροής υγραερίου, στη  Rue de Trevise  και στη συνέχεια σημειώθηκε έκρηξη, ενώ φέρεται ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Για τουλάχιστον δέκα μιλούν τα Γαλλικά ΜΜΕ.

Οι πρώτες δείχνουν κτίρια να καίγονται και ερείπια και συντρίμμια να έχουν καλύψει τον δρόμο, ενώ από την έκρηξη έσπασαν τζάμια στις προθήκες των γύρω καταστημάτων. Το κατάστημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ και τα γύρω κτίρια έχουν υποστεί ζημιές. Πηγές από τις δυνάμεις ασφαλείας θεωρούν την έκρηξη ως ατύχημα.

Στο ισόγειο του φούρνου υπάρχουν ακόμη φλόγες. Καταστροφές έχουν υποστεί και τα σταθμευμένα πλησίον του σημείου, οχήματα. 

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να αφήνουν τους γύρω δρόμους ελεύθερους για τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Στο σημείο έχουν μεταβεί δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, που έχουν αποκλείσει τον δρόμο. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε άμεσα τους κατοίκους των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα που σημειώθηκε η έκρηξη.