Η κόρη του Τζον ΜακΚέιν περνά στην αντεπίθεση για τα αστεία του Λευκού Οίκου σχετικά με την ασθένεια του πατέρα της

Την οργισμένη αντίδραση της κόρης του Τζον ΜακΚέιν, Μέγκαν, προκάλεσαν τα προερχόμενα από τον Λευκό Οίκο αστεία σχετικά με την ασθένεια του πατέρα της.

Για να πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά, η ειδική βοηθός του Λευκού Οίκου στον τομέα της επικοινωνίας φέρεται να είπε σε συναδέλφους της ότι η αντίθεση του Τζον ΜακΚέιν προς την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να επιλέξει για υποψήφια επικεφαλής της CIA την Τζίνα Χάσπελ δεν έχει κανένα νόημα διότι ο ΜακΚεέιν “πεθαίνει”. Η είδηση έγινε γρήγορα πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης, καθώς η πληροφορία δόθηκε από αξιωματούχο του Λευκού Οίκου στo CNN.

Το όνομα της βοηθού Κέλι Σάντλερ και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε πολύ γρήγορα πασίγνωστο στην αμερικανική κοινωνία, η οποία βλέπει μπρος στα μάτια της να εκτυλίσσεται μία μακάβρια κατάσταση, χωρίς να έχει δοθεί η απαιτούμενη απάντηση από πλευράς Λευκού Οίκου.

Η Μέγκαν ΜακΚειν όμως δεν άντεξε. Αφού εξέφρασε τη λύπη της προς το πρόσωπο της Σάντλερ για τις αξίες που έχει στη ζωή της, αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν η ίδια να παραμένει στη θέση της έπειτα από τα χλευαστικά και μακάβρια σχόλιά της.

Μία ερώτηση αυτονόητη για κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της, καθόλου όμως προφανής για την διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μέγκαν ΜακΚέιν έπραξε το καθήκον της ως κόρη, επιβεβαιώνοντας περίτρανα το πόσο σωστή ήταν η απόφαση του πατέρα της να μην προσκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην κηδεία του.

Ο ΜακΚέιν δίνει τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο, αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου το περασμένο καλοκαίρι, με τους γιατρούς να μην του έχουν δώσει πολλές ελπίδες.

Έτσι, κάθε τηλεφώνημα από πλευράς Σάντλερ για να ζητήσει συγχώρεση από την Μέγκαν ΜακΚέιν, όπως επιβεβαιώθηκε, “δεν θα είχε κανένα νόημα” για να χρησιμοποιήσουμε και την δική της αποστροφή.