Συγκινεί η Selena Gomez - Το μήνυμα της μετά τη μεταμόσχευση νεφρού

Η διάσημη pop star, Selena Gomez, αποκάλυψε πως έκανε μεταμόσχευση νεφρού μέσα στο καλοκαίρι. ήταν γνωστό πως η 25χρονη τραγουδίστρια, πάσχει από λύκο, μια αυτοάνοση ασθένεια του ανοσοποιητικού, εδώ και μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της, η φίλη της, Francia Rais της δώρισε το νεφρό που χρειαζόταν.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους θαυμαστές μου είχαν παρατηρήσει ότι κρατούσα χαμηλούς τόνος για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη.

Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας.

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa.

Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε για μένα την απόλυτη θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Η ασθένεια του λύκου εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λύκο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org/».

Δείτε την ανάρτηση της: