Νεκρό το 7χρονο αγόρι που αγνοούταν μετά την επίθεση στη Βαρκελώνη

Νεκρός είναι ο 7χρονος Τζουλιαν Καντμαν, ο οποίος  αγνοούνταν μετά την επίθεση μελών του Ισλαμικού Κράτους στη Βαρκελώνη.

Το αγοράκι ήταν μαζί με τη μητέρα του όταν τους χώρισαν, μετά την τρομοκρατική επίθεση.

Το BBC επικαλούμενο την Καταλανική αστυνομία μεταδίδει πως έχασε τη ζωή του.

Το παιδί είχε διπλή υπηκοότητα, Βρετανική και Αυστραλίας, και οι οικείοι του μετά το συμβάν είχαν αναρτήσει έκκληση στο Facebook αν κάποιος έχει πληροφόρηση για το μικρό να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Η μητέρα του, Τζομ, τραυματίστηκε σοβαρά και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο μικρός Τζούλιαν αγνοείται, ο πατέρας Άντριου έφυγε από τη Μελβούρνη για την Βαρκελώνη. Ο Τζούλιαν και η μαμά του βρίσκονταν στην Ισπανία για το γάμο ανιψιάς της Τζομ.

Ο 42χρονος Άντριου Κάντμαν έφτασε στη Βαρκελώνη το Σάββατο, μετά από ταξίδι 22 ωρών. Ωρών γεμάτων αγωνία για τον γιο και τη γυναίκα του.
Αμέσως μόλις έφτασε στην Ισπανία, μέλη του προξενείου της Αυστραλίας τον οδήγησαν στο σημείο όπου έχουν μεταφερθεί οι σοροί των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης προκειμένου να εξεταστούν. Εκεί, είχε το θλιβερό καθήκον να αναγνωρίσει τη σορό του γιου του.

Η οικογένεια του σύμφωνα με το express.co.uk εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Υπήρξαμε τόσο ευλογημένοι που τον είχαμε στις ζωές μας, θα θυμόμαστε τα χαμόγελα του και θα κρατήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου μας στις καρδιές μας».