Το ατύχημα του 82χρονου Λιβανέζου προέδρου που ανησύχησε τους ομολόγους του(βίντεο)

Ο 82χρονος πρόεδρος του Λιβάνου έκανε θεαματική είσοδο στην σύνοδο των ηγετών των κρατών της Νεκράς θάλασσας, αφού μια τούμπα ήταν η αιτία να στραφούν όλα τα βλέμματα πάνω του.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος των ηγετών των κρατών της Νεκράς θάλασσας και μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για να ανησυχήσει τους παρευρισκόμενους. Ο πρόεδρος του Λιβάνου είχε μια μικρή πτώση, αλλά ευτυχώς χωρίς κάποιο τραυματισμό και έτσι κατάφερε να συνεχίσει το πρόγραμμά του, προκαλώντας για λίγο ανησυχία στους ομολόγους τους λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Ο 82χρονος πρόεδρος, κατευθυνόμενος προς στο χώρο όπου οι ηγέτες  θα έβγαζαν αναμνηστική φωτογραφία, δεν είδε το σκαλοπάτι που υπήρχε, με αποτέλεσμα να παραπατήσει και να χάσει την ισορροπία του.

Οι άνδρες της ασφάλειάς του αλλά και οι υπόλοιποι ηγέτες έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί για να λάβει την θέση του δίπλα στους άλλους ηγέτες για την αναμνηστική φωτογραφία.

Στο βίντεο θα δείτε τον άνδρα που είναι επιφορτισμένος με το εθιμοτυπικό της εκδήλωσης να οδηγεί τον 82χρονο πρόεδρο στο σημείο που πρέπει να σταθεί, ωστόσο ξαφνικά εκείνος χάνει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πάτωμα.