Διακοπές με τα πεθερικά για τον Ντ. Τραμπ το Σαββατοκύριακο (photo)

Στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς πέρασε και το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές θέρετρο Μαρ α Λάγκο ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που συνοδευόταν από την σύζυγό του Μελάνια και τον μικρό του γιο Μπάρον αλλά και τους γονείς της Μελάνια.

Ο Βίκτορ και η Αμαλίγια Νάους έφτασαν στις ΗΠΑ από τη Σλοβενία, προκειμένου δουν την κόρη τους Μελάνια και τον εγγονό τους και ταυτόχρονα να ξεναγηθούν στο Λευκό Οίκο. Μάλιστα το ταξίδι τους έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρον, καθώς είχαν την ευκαιρία να πετάξουν με το Air Force One. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νόναλντ Τραμπ δεν είναι ο πρώτος πεθερόπληκτος Πρόεδρος, καθώς ο Μπαράκ Ομπάμα όχι μόνο φιλοξενούσε την πεθερά του τα Σαββατοκύριακα στον Λευκό Οίκο, αλλά έμενε και μαζί τους.

Είναι γνωστό ότι μητέρα της Μισέλ Ομπάμα μετακόμισε μαζί με την κόρη της, τον γαμπρό της και τις εγγονές της το 2008 στο Λευκό Οίκο και απομακρύνθηκε πριν λίγο καιρό μαζί με όλη την οικογένεια. Μάλιστα, η οικογένεια πόσταρε φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές μέσα στο Λευκό Οίκο με την κυρία Ρόμπινσον, ενώ viral είχαν γίνει οι φωτογραφίες που έδειχναν την Πρώτη Πεθερά να βρίσκεται δίπλα και ανάμεσα στο ζεύγος Ομπάμα. Στην αντίπερα όχθη οι σχέσεις του Ντ. Τραμπ με τα πεθερικά του, φαίνονται να είναι πιο τυπικές.

trump-petherika16

trump-petherika3

trump-petherika14

trump-petherika5

trump-petherika6

trump-petherika4