Τερέζα Μέι: Εγώ φοράω τα παντελόνια στη σχέση με τον σύζυγό μου

“Εγώ φοράω τα παντελόνια στη σχέση”, είπε η Τερέζα Μέι αναφερόμενη στη σχέση με τον σύζυγό της, ποζάροντας στη Vogue, όπου παραχώρησε συνέντευξη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο άντρας της Φιλίπ είναι ο τέλειος σύζυγος, μαγειρεύει και πλένει τα πιάτα, κάτι που δεν το κάνουν οι άντρες στις μέρες μας. Επίσης χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ “τζέντλεμαν”, άποψη που θα συζητηθεί.

Η συντηρητική Βρετανή Πρωθυπουργός γίνεται εξώφυλλο στη «βίβλο της μόδας», στο ανοιξιάτικο τεύχος Απριλίου. Ποζάρει στο φακό της διάσημης φωτογράφου Άνι Λάιμποβιτς, καθισμένη στον καναπέ της πρωθυπουργικής κατοικίας στην Ντάουνινγκ Στρητ. Η 60χρονη Μέι πόζαρε στη Vogue με φούξια νύχια και πανάκριβο μπλε σύνολο του διάσημου οίκου L. K Bennet, ενώ στην φωτογραφία που περπατάει με τον σύζυγό της φοράει ένα μακρύ κόκκινο παλτό, δημιουργία της “Egg boutique”.

Δεν διστάζει να πει ότι στην προσωπική της ζωή εκείνη έχει το πάνω χέρι και ότι είναι ο «άντρας» στο γάμο, τολμώντας να πει «εγώ φοράω τα παντελόνια στη σχέση», προσθέτοντας ότι ο 59χρονος σύζυγός της μαγειρεύει πολύ καλό ριζότο μανιταριών και πλένει και τα πιάτα.

«Είναι ο τέλειος σύζυγος», δηλώνει με υπερηφάνεια για τον Φιλίπ, επισημαίνοντας ότι την υποστηρίζει σχεδόν σε κάθε της βήμα.

Η φωτογράφηση στο αμερικανικό περιοδικό έγινε με στόχο η Μέι να προωθήσει την εικόνα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

H πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue λίγες ημέρες πριν ενεργοποιήσει το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, στις 29 Μαρτίου.

theressa-may-vogue-ena theressa-may-vogue-dyo