Δεν είχαν...τον Βούδα τους! Καρέ-καρέ κλοπή κινητού από "μοναχούς"

Δύο άνδρες που εμφανίστηκαν ως μοναχοί από την Ταϊλάνδη δεν είχαν τον… Βούδα τους αφού εμφανίστηκαν ως μοναχοί από την Ταϊλάνδη αλλά τελικά αποδείχτηκαν κλέφτες. Έγιναν «τσακωτοί» από κάμερα ασφαλείας να κλέβουν ένα iPhone και να το κρύβουν στη ρόμπα τους. Αρχικό τους σχέδιο ήταν να μπουν να ζητήσουν δωρεά αλλά τελικά τα σχέδια τους ήταν άλλα.

Οι δύο μοναχοί μπήκαν σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη δήθεν για να ζητήσουν ελεημοσύνη. Επειδή το να ζητούν ελεημοσύνη μοναχοί είναι συνήθης πρακτική στη χώρα, οι εργαζόμενοι στο κατάστημα δεν υποψιάστηκαν ότι οι δύο άνδρες ήταν και κλέφτες.Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην επαρχεία Τσαμπόρν της Ταϊλάνδη.

Όταν ζήτησαν ελεημοσύνη οι δύο μοναχοί οι υπάλληλοι ήσυχοι ανέβηκαν στον επάνω όροφο του καταστήματος προκειμένου να ενημερώσουν το αφεντικό τους για το αίτημα των δύο μοναχών. Αυτή ήταν η ευκαιρία που έψαχναν οι δύο κλέφτες προκειμένου να αρπάξουν το iPhone.

Δεν έγιναν αμέσως αντιληπτοί γιατί όταν κατάλαβαν ότι έλειπε το κινητό ήταν πλέον αργά.Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πλέον προσφέρει αμοιβή για τον εντοπισμό των δύο μοναχών καθώς όπως δήλωσε σε αυτό το κινητό τηλέφωνο ήταν αποθηκευμένες όλες οι επαγγλεματικές επαφές του.
Στο βίντεο που ακολουθεί όλη η σκηνή: