Βρήκε το σπίτι του έργο τέχνης από πάγο λόγω της κακοκαιρίας (photo)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την κακοκαιρία που πλήττει τις ανατολικές Ακτές των πολιτειών της Αμερικής κατέγραψε με τον φακό του ο Τζον Κούκο, όταν επισκέφθηκε για λίγες ημέρες το εξοχικό του στο Ρότσεστερ κοντά στην λίμνη του Οντάριο. Ο φωτογράφος Τζόν Κούκο βέβαια δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να αντικρίσει το σπίτι του καλυμμένο από ένα παχύ στρώμα πάγου σε σημείο να μην μπορεί καν να πλησιάσει στην εξώπορτα.

ice5_3

Έτσι έπιασε δουλειά με τον φωτογραφικό του φακό και άρχισε να απαθανατίζει κάθε γωνιά του σπιτιού που ήταν καλυμμένη από πάγο, αναρτώντας στην συνέχεια τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter. Αρκετοί έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ότι οι φωτογραφίες δεν είναι αληθινές και ότι προήλθαν από επεξεργασία photoshop,  καθώς τα διπλανά σπίτια δεν ήταν τόσο παγωμένα.

ice2_5

ice3_6

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Τζον Κούκο ήταν ότι το σπίτι του παρέμενε τόσο παγωμένο επειδή ήταν ακατοίκητο, ενώ οι τοίχοι του εμποδίζουν το πάγο να λιώσει, δίνοντας την εντύπωση σε κάποιον να νομίζει ότι είναι έργο τέχνης, παρά κανονικό σπίτι.

ice1_6