Το γλειφιτζούρι... Πούτιν "σαρώνει" τη ρωσική αγορά! (φωτό - video)

Είναι γνωστό ότι οι Ρώσοι τρέφουν μια συμπάθεια για τον Βλάντιμιρ Πούτιν, όμως το να κυκλοφορήσουν ακόμα και… γλειφιτζούρια με τη μορφή του Προέδρου τους, δεν το περίμενε κανείς!

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στην αγορά εδώ και λίγες ημέρες και είναι δημιούργημα κατοίκων της πόλης Εκατέρινμπουργκ, πρωτεύουσας της επαρχίας των Ουραλίων στη Ρωσία.

Μάλιστα όσοι επιθυμούν να αγοράσουν -μάλλον- το πιο πρωτότυπο γλειφιτζούρι που κυκλοφορεί, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε γεύσεις όπως πορτοκάλι, κόλα και μήλο. Όσο για την τιμή του, είναι μόλις στα 75 λεπτά του ευρώ.

Το γλύκισμα με τη μορφή του Πούτιν είναι δημιούργημα του Ιβάν Κολοτόβκιν, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου που προχώρησε σε αυτή τη δημιουργία. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το αγοραστικό κοινό του αποτελείται από μεσήλικες, ενώ στην πλειονότητά τους εργάζονται είτε ως δημόσιοι υπάλληλοι είτε ως δημοσιογράφοι, οι οποίοι θέλουν να δουν με τα μάτια τους ότι όντως κυκλοφορεί το προϊόν.

Ο Κολοτόβκιν τόνισε ότι τα γλειφιτζούρια δεν σχετίζονται με την πολιτική και ξεκαθάρισε ότι η εν λόγω κίνηση δεν σχετίζεται με την εκστρατεία για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2018 στη Ρωσία.