Σοκ στην Γαλλία: Σκότωσε 4μελή οικογένεια για την κληρονομιά

Φως στα αίτια της μυστηριώδους εξαφάνισης της τετραμελούς οικογένειας του Πασκάλ Τρέντεκ, έρχεται να ρίξει η ομολογία του γαμπρού του 29χρονου Γάλλου, κατά την οποία αυτός δολοφόνησε την οικογένεια για την… κληρονομιά.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σόκ στην γαλλική κοινωνία, με τον 49χρονο, Πασκάλ Τρεντέκ και την επίσης 49χρονη σύζυγό του, Μπριζίτ μαζί με τον 21χρονο γιο τους Σεμπαστιάν, καθώς και την 18χρονη κόρη τους, Σαρλότ να αγνοούνται από τις 16 Φεβρουαρίου.

The Police Nationale notice which was sent to French police authorities on Feb. 24, 2017, shows the portrait of the missing Troadec family. From left to right : Pascal Troadec, the father, Brigitte Troadec, the mother, Sebastien Troadec, the son, and Charlotte Troadec, the daughter. A police forensics team is scouring the home where a French family disappeared in February, searching for new clues about what might have happened to a couple and their two adult children. (Police via AP)

Οι αστυνομικές αρχές είχαν εντοπίσει ίχνη αίματος από τον Σεμπαστιάν και το ζευγάρι στο σπίτι της οικογένειας στην Ναντ της δυτικής Γαλλίας, όχι όμως και από την Σαρλότ, ενώ σύμφωνα με τις ενδείξεις, είχαν γίνει προσπάθειες από τον δράστη να καθαριστεί ο χώρος.

asadada

Η αδελφή του Πασκάλ Τρεντέκ και ο σύζυγός της, οι οποίοι ανακρίθηκαν από την αρχή από την αστυνομία, συνελήφθησαν χθες, Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην έρευνα, ο γαμπρός του Πασκάλ, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, ομολόγησε την δολοφονία της οικογένειας κατά την διάρκεια καυγά για κληρονομικά ζητήματα.