Ινδία: Νεκρός... αναστήθηκε την ώρα της κηδείας του!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η κηδεία του 17χρονου Κουμάρ Μαρεβάντ έμοιαζε σαν όλες τις άλλες αντίστοιχες τελετές. Ωστόσο η οικογένεια του νεαρού που τον συνόδευε στην τελευταία του κατοικία, παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά…

Ο έφηβος νεαρός είχε δεχθεί επίθεση από ένα σκύλο που τον δάγκωσε πριν από ένα μήνα στο ινδικό χωριό Μαναγκούντι, περίπου 560 χιλιόμετρα νότια της Βομβάης. Ο Κουμάρ ξαφνικά ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τον έβαλαν άμεσα σε μηχάνημα υποστήριξης, ενώ δεν ήταν καθόλου αισιόδοξοι για τις πιθανότητες επιβίωσής του, εάν και εφόσον έβγαινε από το μηχάνημα.

Επηρεασμένη από την γνωμάτευση των γιατρών, η οικογένεια του Κουμάρ αποφάσισε να μην παρατείνει την ταλαιπωρία του κι έτσι τον έβγαλε από το μηχάνημα υποστήριξης και τον πήρε πίσω στο σπίτι. «Αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο σπίτι όταν οι γιατροί μας είπα πως οι πιθανότητες επιβίωσής του ήταν ζοφερές αν έβγαινε από το μηχάνημα υποστήριξης» δήλωσε ο γαμπρός του Κουμάρ, Σαρανάπα Ναϊκάρ στους Times of India.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Huffington Post India, η οικογένειά του βλέποντας πως ο Κουμάρ δεν είχε κάποιο σημάδι αναπνοής, κίνησης ή οτιδήποτε άλλο, κανόνισε άμεσα τις λεπτομέρειες για την κηδεία του, ώστε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της γιο.

Ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο 17χρονος στον δρόμο για την κηδεία, εντελώς ξαφνικά ξύπνησε! Οι συγγενείς του αφού συνήλθαν από το τεράστιο σοκ (ορισμένοι τουλάχιστον), τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε στην εντατική.

Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό του: «… ο Κουμάρ πάσχει από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, μια μόλυνση που προκαλείται από το δάγκωμα του σκύλου».

Όπως δήλωσαν στους Times of India, οι γονείς του Κουμάρ, ο «17χρονος σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο στην ηλικία των 9 ετών για να μας βοηθήσει. Δούλευε ως εργάτης σε οικοδομές διότι ο αδερφός του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και εμείς χρειαζόμασταν υποστήριξη για τη θεραπεία του».