Υπέρκομψη η Μελάνια - Τα φορέματα που διάλεξε για τις εμφανίσεις της (φωτό-video)

Για άλλη μια φορά η Μελάνια Τραμπ έκλεψε την παράσταση στην πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά από την ορκωμοσία του.

Η Μελάνια συνόδευσε τον σύζυγό της στον ετήσιο χορό του Ερυθρού Σταυρού στο Πάλμ Μπιτς, όπου μάλιστα ο μεγιστάνας διατηρεί πολυτελή έπαυλη.

Για να αναδείξει το γυμνασμένο κορμί της και να είναι ταυτόχρονα κομψή, επέλεξε μια μάξι φούξια τουαλέτα με χαμηλό σκίσιμο μέχρι το γόνατο και ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες.

Σε αντίθεση με τον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν χαμογελαστή, καθώς ο Τραμπ αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα εξαιτίας του διατάγματος που υπέγραψε για τους πρόσφυγες.

 

Η Μελάνια δεν ακολούθησε τον σύζυγό της στον Λευκό Οίκο, καθώς όπως είχε ξεκαθαρίσει δεν πρόκειται να φύγει από τη Νέα Υόρκη πριν ολοκληρώσει τη σχολική του χρονιά ο 10χρονος γιος τους, Μπάρον.

Το προεδρικό ζεύγος συναντήθηκε στη Φλόριντα και μάλιστα η Πρώτη Κυρία υποδέχθηκε τον Τραμπ στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του.

Για την εμφάνιση αυτή επέλεξε ένα κοντό φόρεμα σε έντονο πορτοκαλί, το οποίο τόνιζε τα καλοσχηματισμένα της πόδια και παπούτσια σε παρόμοια απόχρωση.