Η Τσέλσι Κλίντον στο πλευρό του Μπάρον Τραμπ: Αφήστε τον να είναι παιδί

Η Τσέλσι Κλίντον με μια ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φάσκει και αντιφάσκει. Καθώς από την μια υπερασπίζεται τον γιο του νέου Πρόεδρου των ΗΠΑ, τον 10χρονο Μπαρον Τραμπ και από την άλλη καταδικάζει τις πολιτικές που ακολουθεί ο πατέρας του οι οποίες είναι επιβλαβείς για τα παιδιά.

Η Τσέλσι, η οποία και αυτή σε ηλικία 13 ετών πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου θέλησε να υπερασπιστεί τον 10χρονο γιο του νέου πλανητάρχη ο οποίος δέχθηκε σφοδρές κριτικές στα social media καθώς, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του πατέρα του φαινόταν να βαριέται.

«Ο Μπάρον Τραμπ αξίζει την ευκαιρία που κάθε παιδί έχει, να είναι παιδί. Το να υπερασπίζεσαι κάθε παιδί σημαίνει ότι πρέπει να αντιταχθείς στις πολιτικές του Προέδρου που βλάπτουν τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

baron-barietai-2

President-elect Donald Trump’s wife Melania Trump adjusts Barron Trump's tie before the 58th Presidential Inauguration for President-elect Donald Trump at the U.S. Capitol in Washington, Friday, Jan. 20, 2017. (AP Photo/Patrick Semansky)

baron-barietai-4

Η ανάρτησή της προκάλεσε σάλο αντιδράσεων με κάποιος χρήστες του Facebook να την αποκαλούν «υποκρίτρια», καθώς από τη μια υπερασπίστηκε τον γιο του Τραμπ και από την άλλη κριτίκαρε τις πολιτικές του.

Η Τσέλσι Κλίντον στην ορκωμοσία του πατέρα της, Μπιλ, το 1993: