Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία των νεκρών στην Κων/πολη - Άρχισαν και οι κηδείες

Επιβεβαιώνονται σιγά σιγά οι εθνικότητες των νεκρών από την αιματηρή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη που συγκλόνισε τον κόσμο, χωρίς ωστόσο να διαρρέουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό ότι μεταξύ των θυμάτων είναι μια γυναίκα από το Ισραήλ, ενώ η φίλη της με την οποία ταξίδεψε μέχρι εκεί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μάλιστα άρχισαν ήδη και οι κηδείες των πρώτων θυμάτων, κυρίως αυτών που ήταν ισλαμιστές.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι επίσης άνθρωποι από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, τη Λιβύη και το Λίβανο χωρίς να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Η Lian Nasser από το Ισραήλ

Η οικογένεια της κοπέλας έχει ήδη ενημερωθεί, ενώ η θεία της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Η Lian ταξίδευε με γκρουπ στην Τουρκία για τις γιορτές. Για χθες το βράδυ είχαν αποφασίσει να πάνε στο κλαμπ Ρέινα. Είχαμε μιλήσει μαζί της λίγα λεπτά πριν την επίθεση και μας έλεγε πόσο χαρούμενη είναι και τι ωραία που τα περνάει!».

Μια τραγική ιστορία είναι και εκείνη του Μουσταφά Σεζγκίν Σεϊμέν, ο οποίος θα παντρεύονταν σύντομα με την αγαπημένη του. Είχαν αρραβωνιαστεί τον Μάιο και με τον ερχομό του νέου έτους γιόρταζαν και τον γάμο που θα πραγματοποιούσαν σύντομα.