Ο πρώτος Αφροαμερικανός στην κυβέρνηση Τραμπ

Ο Αφροαμερικανός νευροχειρουργός Μπεν Κάρσον είναι ο πρώτος έγχρωμος στο πλευρό του Τραμπ καθώς σήμερα ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ τον πρότεινε για Υπουργό “Οικιστικής και Αστικής Ανάπτυξης”.

Ο 64χρονος Ευαγγελιστής είναι πρώην συνυποψήφιος του Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Έχει γίνει γνωστός για τις “ενδιαφέρουσες” απόψεις  του ότι δηλαδή ο κόσμος δημιουργήθηκε από τον Θεό σε επτά ημερολογιακές ημέρες, καθώς και για τη θέση του ότι οι πυραμίδες στην Αίγυπτο είχαν κτιστεί για την αποθήκευση σιτηρών.

Επίσης έχει συγκρίνει τη Χίλαρι με το Σατανά ενώ όταν ήταν 14 χρονών είχε μαχαιρώσει στην κοιλιά έναν συμμαθητή του. Η αγκράφα στη ζώνη έσωσε τότε το παιδί.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος νευροχειρουργός που κατάφερε να χωρίσει σιαμαία που μοιράζονταν τον ίδιο εγκέφαλο.

Οι θέσεις που διατυπώνει είναι ίδιες με εκείνες του Τραμπ καθώς συγκρίνει τις ΗΠΑ του Ομπάμα με την ναζιστική Γερμανία, θεωρεί σκλαβιά το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των Δημοκρατικών και  δεν δέχεται ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ένας μουσουλμάνος.

«Με τιμά να αποδεχθώ την ευκαιρία να υπηρετήσω τη χώρα μας σαν μέλος της κυβέρνησης Τραμπ», δήλωσε ο νέος υπουργός Οικιστικής και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2017, όταν και θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση.