Κάτι τρέχει με τη Χίλαρι- Υποβασταζόμενη λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

Ενα νέο βίντεο βάζει φωτιά στα σενάρια για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι επικριτές της την αποδοκιμάζουν βάζοντας στόχαστρο την υγεία της και υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αρκετά υγιής ώστε να κυβερνήσει την Αμερική.

Το νέο βίντεο αναζωπυρώνει αυτές τις φήμες καθώς η υποψηφία για την προεδρία των ΗΠΑ  περπατά υποβασταζόμενη!

Το βίντεο δείχνει μία Χίλαρι Κλίντον που δεν μπορεί να περπατήσει. Μια γυναίκα που χρειάζεται τη βοήθεια του συζύγου της για να περπατήσει λίγα μέτρα από τη σκάλα του αεροπλάνου έως το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Τη στιγμή έχει καταγράψει σε video και ανεβάσει στον λογαριασμό της στο twitter η δημοσιογράφος του Bloomberg Τζένιφερ Επστάιν.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ κατεβαίνει από το αεροπλάνο της εκστρατείας της στη Φιλαδέλφεια για να βρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση, όπου έδωσαν το παρών 20.000 άνθρωποι και όπου στη σκηνή μαζί της βρέθηκε και το ζεύγος Ομπάμα, ενώ Jon Bon Jovi και Bruce Springsteen έδωσαν συναυλία.

Φτάνοντας στο τέλος της σκάλας, η Χίλαρι φαίνεται ανήμπορη να περπατήσει. Ο Μπιλ Κλίντον την πιάνει από τη μέση και τη βοηθά να κάνει τα λίγα μέτρα που χωρίζουν τη σκάλα από το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Το βήμα της είναι αργό και ασταθές. Μοιάζει να παραπαίει. Είναι η εικόνα της γυναίκας που θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ και η 45η στην ιστορία της χώρας.