Οι «Ροζ Πάνθηρες» πίσω από τη ληστεία της Καρντάσιαν;

Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στο διαμέρισμα ξενοδοχείου, όπου διέμενε στο Παρίσι . Η ομηρία και η ληστεία της τηλεπερσόνας έχει γίνει πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά Μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, η τηλεπερσόνα κοιμόταν, φορώντας μόνο τη ρόμπα της, όταν άκουσε τους ληστές να ανεβαίνουν τις σκάλες. Χωρίς να προλάβει να τηλεφωνήσει, παρακαλούσε για τη ζωή της, ουρλιάζοντας πως έχει δύο παιδιά. Οι μασκοφόροι έδεσαν τα χέρια και τους αστραγάλους της με κολλητική ταινία και την έβαλαν μέσα στη μπανιέρα.

Όπως είπε και στην αστυνομία, φοβόταν πως θα την βίαζαν, ενώ δεν καταλάβαινε τι έλεγαν μεταξύ τους, καθώς μιλούσαν γαλλικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η επιδρομή στο δωμάτιο της Καρντάσιαν ήταν αποτέλεσμα της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες», με τις αρχές να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο.

Οι  «Ροζ Πάνθηρες» είναι μια συμμορία εγκληματιών που βρίσκεται πίσω από ληστείες κοσμημάτων εκατομμυρίων ευρώ, με τη δράση της να ξεκινά από το 1984. Τα μέλη της με καταγωγή από τη Σερβία και το Μαυροβούνιο έχουν κλέψει λεία αξίας πάνω από 280 εκατ. λίρες. Πήραν το ψευδώνυμό τους μετά από ληστεία στο Λονδίνο το 2003, όταν ένας κλέφτης έκρυψε ένα διαμάντι σε βαζάκι κρέμας ομορφιάς, όπως γίνεται και στην πλοκή της ταινίας «Ροζ Πάνθηρας» με τον Πήτερ Σέλερς.

Η συμμορία δρα σε περιοχές με «ακριβό» τουρισμό όπως το Λονδίνο, το Ντουμπάι, αλλά έχουν χτυπήσει και στη χώρα μας στην περιοχή της Ελούντας στην Κρήτη.  Ένα από τα τεχνάσματά τους είναι οι μεταμφιέσεις, άλλοτε ντύνονται παίκτες του γκολφ, άλλοτε τουρίστες και άλλοτε αστυνομικοί και εργάτες.

Ο Κάνι Γουέστ μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, διέκοψε τη συναυλία, όπου έδινε, λέγοντας στους φανς τους πως κάτι έκτακτο συνέβη στην οικογένειά του

kim-manhatan