Παιχνίδια συνωμοσίας- Η εμφανιζόμενη ως «Χίλαρι Κλίντον» είναι η σωσίας της!

Το πρόβλημα υγείας της Χίλαρι Κλίντον στην εκδήλωση για την 11η Σεπτεμβρίου, όταν κατέρρευσε μπροστά στον κόσμο και υποβασταζόμενη την μετέφεραν  μέσα σε ένα μαύρο βαν έδωσε “τροφή” στους συνωμοσιολόγους  ότι η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ χρησιμοποιεί σωσία για να δείχνει υγιής.

Η Χίλαρι δεν άντεξε την αποπνικτική ζέστη αισθάνθηκε αδιαθεσία και έφυγε άρον άρον από την εκδήλωση.

hilary_kat_0

Γιατροί, σωματοφύλακες και μυστικές υπηρεσίες την μετέφεραν στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, που βρίσκεται δίπλα στο Ground Zero. Λίγο αργότερα, μια άλλη Χίλαρι Κλίντον, εντελώς ανανεωμένη βγήκε από το διαμέρισμα και γελώντας χαιρέτισε τους περαστικούς που είχαν συγκεντρωθεί.

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν στις ΗΠΑ τα παιχνίδια  συνωμοσίας.

Γιατί παρότι φαινομενικά όλα δείχνουν να επανέρχονται στην τάξη και η υποψήφια να πάσχει από μια απλή πνευμονία, οι συνωμοσιολόγοι άρχισαν να λένε ότι η Χίλαρι Κλίντον υποφέρει από κάτι πολύ σοβαρότερο (κάποιοι έφτασαν να πουν ότι πέθανε!) και ότι κατά συνέπεια έχει αντικατασταθεί από μια σωσία της.

clinton-9_0

Το #HillarysBodyDouble έγινε πρώτο trend στο Twitter και η θεωρία υποστηρίζει ότι άλλη Χίλαρι μπήκε στο διαμέρισμα της Τσέλσι και άλλη βγήκε, η σωσίας της.

-«Κατέρρευσε λίγες ώρες νωρίτερα και κανείς  δεν βρίσκεται δίπλα της σε περίπτωση που της ξανασυμβεί κάτι; Απίστευτο», έγραψε κάποιος για την Χίλαρι που βγαίνει χαμογελαστή μετά το επεισόδιο.

double4

Κάποιοι ανακάλυψαν ότι η σωσίας προδόθηκε γιατί είναι πολύ πιο αδύνατη από την Χίλαρι. «Μήπως η Τσέλσι έχει λιποδιαλυτή στο διαμέρισμά της;», έγραψαν.

Άλλοι έψαξαν και βρήκαν ότι η αληθινή Χίλαρι (πριν το επεισόδιο) και η σωσίας (μετά από αυτό) δεν φοράνε τα ίδια σκουλαρίκια:

double-mirror1

Άλλο σχόλιο: «Δεν έχω πειστεί ακόμη για το #HillarysBodyDouble, αλλά #IsHillaryAlive ? (Η Χίλαρι είναι ζωντανή;»

Kκάποιοι θυμίζουν ότι η Χίλαρι έχει πραγματική σωσία, ονομάζεται Teresa Lilly Barnwell και είχε φωτογραφηθεί με την υποψήφια, παλιότερα:

tereza1_1

Άλλοι πάλι επιχείρησαν να διακωμωδήσουν όλη αυτή την ιστορία και το γύρισαν στο χιούμορ:

double-mao

double5