"Κατέρρευσε" η Χίλαρι Κλίντον- Έφυγε άρον άρον από την τελετή της 11/9

Νέα τροπή ίσως πάρει η κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ ύστερα από τη λιποθυμία της Χίλαρι Κλίντον.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την αμερικανική προεδρία Χίλαρι Κλίντον, κατέρρευσε, αποχωρώντας υποβασταζόμενη από την τελετή στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους.

Η Χίλαρι Κλίντον μεταφέρθηκε στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, στη Νέα Υόρκη.

Λίγες ώρες αργότερα, η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «νιώθει θαυμάσια» μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών προέβη στις δηλώσεις αυτές καθώς έφευγε από την οικία της κόρης της Τσέλσι στο Μανχάταν, όπου μεταφέρθηκε μετά την αναχώρησή της από την τελετή.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Κλίντον έχει γίνει θέμα συζήτησης και για ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία και την αντοχή της.

Ήδη οι κύκλοι του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζουν πως η κυρία Κλίντον είναι πολύ αδύναμη για να κυβερνήσει τη χώρα.

Σε ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter βλέπουμε τη Χίλαρι Κλίντον να μην μπορεί να κρατηθεί όρθια στα πόδια της.

Η στιγμή της κατάρρευσης:

Πρόκειται για περιστατικό που ενδεχομένως να επηρεάσει την επιλογή των Αμερικανών ψηφοφόρων στις επερχόμενες εκλογές, καθώς το ζήτημα της υγείας των υποψήφιων προέδρων είναι εξαιρετικά σημαντικό για το εκλογικό σώμα των ΗΠΑ.