Σφήνωσε σε βόθρο για να... σώσει το κινητό!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αντιμετώπισαν την Παρασκευή πυροσβέστες στη Νορβηγία, καθώς έπρεπε να απεγκλωβίσουν έναν νεαρό ο οποίος σφήνωσε… στον βόθρο μιας δημόσιας τουαλέτας προσπαθώντας να σώσει το κινητό τηλέφωνο ενός φίλου του.

Αυτό το απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Ντράμεν, κοντά στο Όσλο, όπου ο 20χρονος Κάτο Μπέρνστεν Λάρσεν, μπήκε στον βόθρο που είχε άνοιγμα μεγαλύτερο από εκείνο της λεκάνης της τουαλέτας.
Όπως εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα VG «προσπάθησα πρώτα να πιάσω το κινητό με ένα ξύλο, αλλά δεν έγινε τίποτα. Τότε, πήδηξα μέσα. Έμεινα εκεί καμιά ώρα, ήμουν πανικόβλητος».

Ο νεαρός όπως ήταν φυσικό ένιωσε αηδία και ναυτία και αμέσως προσπάθησε να βγει από τον βόθρο, χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, αναγκαστικά κάλεσε την Πυροσβεστική.

«Αποδείχθηκε σχετικά εύκολη για εμάς αυτή η αποστολή. Στείλαμε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων με ένα αλυσοπρίονο και κόψαμε το μπροστινό μέρος της τουαλέτας», εξήγησε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Τίνα Μπροκ.

Παραδέχτηκε πάντως ότι ήταν η πρώτη φορά που η υπηρεσία αντιμετώπισε τέτοιο περιστατικό. Ο βόθρος, που εκκενώνεται μία φορά τον χρόνο, «ήταν αρκετά γεμάτος», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι παρά τον… “άθλο” του Λάρσεν, το κινητό τηλέφωνο δεν σώθηκε…