Disney World: Αγνοείται 2χρονο αγόρι που δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα

Μάταιες είναι οι προσπάθειες ενός πατέρα για να εντοπίσει το παιδί του στο πάρκο της Disney World στο Ορλάντο.

Το αγόρι, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από τις αρχές, δέχθηκε επίθεση από έναν αλιγάτορα, ο οποίος αναδύθηκε ξαφνικά από μια λίμνη. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί απολύτως τίποτα από το παιδί.

«Έχουμε επιβεβαιώσει ότι αυτό το παιδί ηλικίας 2 ετών έπαιζε στις όχθες της λίμνης και βρισκόταν σε βάθος περίπου 30 εκατοστών μέσα στο νερό όταν ο αλιγάτορας εμφανίστηκε και επιτέθηκε στο παιδί» δήλωσε σήμερα τα ξημερώματα ο σερίφης της κομητείας του Όραντζ, Τζέρι Ντέμινγκς, σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Ο πατέρας έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, προσπάθησε να σώσει το παιδί, μάταια» πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Η διεύθυνση του πάρκου Walt Disney World στην Φλόριντα αποφάσισε σήμερα να αποκλείσει την πρόσβαση του κοινού στις παραλίες του, καθώς οι δυνάμεις επιβολής του νόμου αναζητούν τα ίχνη του άτυχου αγοριού, όπως επισήμαναν αστυνομικοί και μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Στελέχη της υπηρεσίας προστασίας άγριας ζωής αιχμαλώτισαν και έκαναν ευθανασία σε 4 αλιγάτορες από τη λίμνη προκειμένου να τους υποβάλλουν σε εξετάσεις για να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του 2χρονου, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν αποδείξεις ότι κάποιο από τα ζώα είχε εμπλακεί στο περιστατικό, δήλωσε ο Νικ Ουίλεϊ, εκτελεστικός διευθυντής της Επιτροπής Προστασίας Άγριας Ζωής και Θαλάσσιας Πανίδας της Φλόριντας.