Ορλάντο: Στα άδυτα του σπιτιού του μακελάρη - Το σημείωμα που προβληματίζει

Ο χρόνος στο σπίτι του ανθρώπου που σκότωσε ποτισμένος από μίσος 53 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τόσους είχε σταματήσει στα περασμένα Χριστούγεννα.

Η πόρτα της εισόδου είχε ακόμα κρεμασμένο το χριστουγεννιάτικο στεφάνι και το πατάκι της εισόδου ήταν κι εκείνο χριστουγεννιάτικο.

mateen_spiti

Ο Ομάρ Ματίν ζούσε στο διαμέρισμα 107 στο Fort Pierce, όταν χώρισε από την σύζυγό του Σιτόρα Γουσουφάι το 2011. Πιστεύεται πως ζούσε μαζί με την τωρινή του σύζυγο και μητέρα του 3χρονου γιου του, Νουρ Ζάχι Σάλμαν.

Η Daily Mail μπήκε μέσα στο σπίτι του μακελάρη του Ορλάντο και αυτά τα οποία θα δείτε είναι αποκαλυπτικά.

Το σπίτι είναι ένα μνημείο αγάπης ενός πατέρα για τον γιο του. Παντού υπάρχουν φωτογραφίες του 3 ετών παιδιού του. Παιχνίδια, ένα μπάνιο διακοσμημένο με αξεσουάρ από την εμβληματική ταινία, Star Wars αλλά και ένα γιαταγάνι.

Η φωτογραφία με το ημερολόγιο και την επισήμανση στην 7η Ιουνίου κάνει την βρετανική εφημερίδα να αναρωτιέται αν ο Ματίν οργάνωνε και κάτι άλλο για εκείνη την ημέρα ή απλά ήταν υπενθύμιση για την γιορτή του Ραμαζανιού.

Άραγε θα μάθουμε ποτέ;

mateen_spiti8

Οι τοίχοι του διαμερίσματος είναι γεμάτοι με φωτογραφίες του παιδιού του. Παιχνίδια όπως ένα ποδήλατο Spiderman, φορτηγάκια αλλά και πόστερ του Mickey Mouse είναι σε όλο το σπίτι.

Η κρεβατοκάμαρα του δράστη έχει κόκκινα σεντόνια και στην εταζέρα είναι μπαλόνια, φωτογραφίες και ένα γυναικείο άρωμα…

mateen_spiti1

mateen_spiti2

mateen_spiti3

mateen_spiti4

mateen_spiti6

mateen_spiti7

mateen_spiti10

mateen_spiti11

mateen_spiti13

mateen_spiti17