Τραγωδία: Ελβετός βίασε 13χρονο, τον σκότωσε και...

“Μουδιασμένη” είναι η μικρή πόλη Ρούπερσβιλ της Ελβετίας έπειτα από την αποκάλυψη ενός απίστευτου εγκλήματος με πρωταγωνιστή έναν 33χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Τόμας κατηγορείται για τη δολοφονία της Κάρλα Σάουερ, των δύο έφηβων γιων της, ηλικίας 13 και 19 και την κοπέλα του 21 χρονου γιου της. Ο δράστης ομολόγησε μετά τη σύλληψή του τη δολοφονία της Κάρλα Σάουερ, των δύο έφηβων γιων της, ηλικίας 13 και 19 και την κοπέλα του ενός γιου, ηλικίας 21 ετών.

Σύμφωνα με την ομολογία του, ο Τόμας κατάφερε να ξεγελάσει τη 48χρονη Κάρλα Σάουερ και να μπει σπίτι της. Αφού τη φίμωσε, την ανάγκασε να βγάλει 11.000 δολάρια από τραπεζικούς λογαριασμούς. Με το που επέστρεψαν στο σπίτι, την έδεσε, βίασε τον νεότερο γιο της, έσφαξε τα 4 θύματά του και έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Η εισαγγελέας Μπάρμπαρα Λοπάχερ είπε ότι ο ύποπτος δεν ήταν παντρεμένος, δεν είχε καταδίκες ή κάποια σύνδεση με τα θύματα. Βάσει της ομολογίας του, οι αρχές εκτιμούν ότι ενήργησε μόνος του και ότι τα κίνητρά του ήταν οικονομικά και σεξουαλικά. Οι αρχές τελικά τον συνέδεσαν με το αποτρόπαιο έγκλημά του από το DNA του.

“Κανείς δεν φανταζόταν ότι ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν πάντα αξιοπρεπής” είπε ο Ρόναλντ Βένγκερ, εκπρόσωπος της ομάδας FC Sarmenstorf όπου εργαζόταν ο 33χρονος.

Ο Δήμαρχος της πόλης Ρούντολφ Χέντιγκερ δήλωσε πως αισθάνεται ντροπή και απογοήτευση.