"Έριξε" 26 γυναίκες επειδή μοιάζει του... Ρανιέρι

“Μυθικές” διαστάσεις έχει πάρει το επίτευγμα του προπονητή της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατακόρυφα η δημοφιλία του, αλλά και η απήχησή του στο ωραίο φύλλο.

Την “ρέντα” αυτή του Ιταλού τεχνικού των “αλεπούδων” φαίνεται ωστόσο ότι ‘εξαργύρωσε’ άλλος στη θέση του, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sunday Sport». 

Όπως ισχυρίζεται ένας άνεργος Σκωτσέζος ηλεκτρολόγος, ο οποίος είναι …πανομοιότυπος με τον προπονητή της Λέστερ,οι μετοχές του στο αντίθετο φύλο έχουν εκτοξευθεί μετά το επίτευγμα των «αλεπούδων». Ο Άλαν Άσκροφτ, όπως ονομάζεται, δηλώνει μάλιστα ότι έχει κοιμηθεί με 26 γυναίκες χάρη σε αυτή ακριβώς την ομοιότητα.

Ο Άλαν Άσκροφτ δήλωσε μάλιστα: «Νιώθω σαν να έχω κερδίσει το “γενετικό” λαχείο. Κάθε φορά που βγαίνω έξω για ένα ποτό, οι γυναίκες με περικυκλώνουν. Δεν μπορούν να με χορτάσουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν λέω ψέματα στις γυναίκες. Ποτέ δεν τους έχω πει πως είμαι ο Ρανιέρι. Απλώς νομίζουν ότι είμαι εκείνος και εγώ δεν τις διορθώνω».

Παραδέχεται βέβαια ότι έχει υιοθετήσει και μια ιταλική προφορά για να παριστάνει τον Ρανιέρι πιο πειστικά. Δηλώνει βέβαια πως νιώθει τύψεις για τον Ρανιέρι, καθώς ο προπονητής της Λέστερ είναι παντρεμένος και η φήμη του «χαλάει» από τις 26 γυναίκες που νομίζουν ότι μοιράστηκαν μια νύχτα πάθους με τον διάσημο προπονητή. Ωστόσο, δεν δείχνει να πτοείται..