Μεθυσμένο ζευγάρι έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα που φιλιόταν!

Συνέβη στο Λονδίνο

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός κάνει το γύρο του διαδικτύου.  Νεαρό ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο καθώς, την ώρα που φιλιόταν, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το μπαλκόνι.

Η 19χρονη Anastasia Tutik από τη Ρωσία και ο 18χρονος Miguel Ramos, γιος Μεξικανού πολιτικού, είχαν γνωριστεί σε ένα πάρτι κοινού τους φίλου στο Λονδίνο. Το ζευγάρι σύμφωνα με φίλο τους ήταν πολύ αγαπημένο και ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες.

Η άτυχη Anastasia καθόταν στο κάγκελο του μπαλκονιού με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τον Miguel. Οι νεαροί έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν στο κενό. Και οι δύο βρισκόντουσαν στο Λονδίνο για να σπουδάσουν.

Ο ιατροδικαστής Dr Andrew Harris που ανέλαβε την υπόθεση είπε πως ο θάνατός τους ήταν τραγικό δυστύχημα. «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε μαρτυρία που να φανερώνει την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν. Ήταν πολύ ευτυχισμένοι φοιτητές που γιόρταζαν το τέλος του εξαμήνου», είπε χαρακτηριστικά. «Οι δύο νέοι πέθαναν από πολλαπλά τραύματα, ενώ κατά τη διάρκεια της νεκροτομής ανιχνεύτηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους γεγονός που έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στο ότι συνέβη», πρόσθεσε.

Το άτυχο ζευγάρι

zevgari