Αυστραλία: Μητέρα συνέβαλε στον βιασμό της κόρης της!

Επτά χρόνια θα περάσει στη φυλακή μια “μητέρα” από την Αυστραλία, όπως αποφασίστηκε από δικαστήριο του Κουίνσλαντ. Στο άκουσμα της ποινής, η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα.

Μεταξύ των παιδιών της 36χρονης (που είναι πάνω από 6), είναι και ένα κορίτσι 15 ετών. Τον Απρίλιο του 2015, την παραμονή των γενεθλίων της νεαρής κοπέλας, η μητέρα της την ξύπνησε το βράδυ λέγοντάς της ότι ο σύντροφός της έχει ανάγκη… να κάνει σεξ.

Όπως ανέφερε ο δικαστής Michael Shanahan, το κορίτσι φώναζε και παρακαλούσε την μητέρα της να σταματήσει αυτό το “αστείο”, ωστόσο η μητέρα της την ακινητοποίησε κατεβάζοντάς της μάλιστα το εσώρουχο, ώστε να διευκολύνει τον βιασμό της.

Τόσο η 36χρονη όσο και ο εραστής της καταδικάστηκαν για βιασμό με την ίδια ποινή, ενώ ο δικαστής δήλωσε ότι αν και «ασκήθηκε ελάχιστη βία, η μητέρα είπε στην κόρη της να μην μιλήσει για τον βιασμό και προκάλεσε τον “βαθύ τραυματισμό της”». Ο ίδιος τόνισε ότι η σχέση μητέρας και κόρης υπέστη «ουσιαστική ρήξη» και δήλωσε ότι δεν βλέπει διαφορά ανάμεσα στην πράξη του βιασμού και στις ενέργειες της μητέρας για να επιτευχθεί ο βιασμός.