Φρίκη: Τζιχαντιστές σκότωσαν 250 γυναίκες επειδή...

«Τουλάχιστον 250 γυναίκες, εκτελέστηκαν από το ISIS, επειδή αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην “τζιχάντ αλ νίκαχ” (σεξουαλική τζιχάντ) και κάποιες φορές εκτελέστηκαν και οι οικογένειές τους».

Αυτή την σοκαριστική δήλωση έκανε ο Σαΐντ Μαμουζίνι, μέλος του Δημοκρατικού Κουρδικού Κόμματος, επιβεβαιώνοντας την τραγική πρακτική που ακολουθούν οι τζιχαντιστές η οποία αναγκάζει τις γυναίκες να υποκύπτουν στις σεξουαλικές τους ορέξεις. Εννοείται ότι όσες αρνούνται να το κάνουν, το πληρώνουν πολύ ακριβά όχι μόνο οι ίδιες αλλά και μέλη των οικογενειών τους.

Όλα ξεκίνησαν από τότε που οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, εισέβαλαν και κατέλαβαν τη Μοσούλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ. Αμέσως δόθηκε εντολή στις γυναίκες να αποδεχτούν την πολιτική των προσωρινών γάμων, με εναλλακτική “λύση” να γίνουν σκλάβες του σεξ.

Σύμφωνα με άλλο αξιωματούχο, τον Γκαγιάς Σούρτσι, η έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο του ISIS, δεν υπάρχει ούτε καν. Φυσικά τα μεγαλύτερα θύματα δεν είναι παρά οι γυναίκες για τις οποίες απαγορεύεται να κυκλοφορούν μόνες τους στη Μοσούλη και μάλιστα πρέπει να είναι πλήρως καλυμμένες.

Επίσης δεν επιτρέπεται να συναντώνται στην πόλη αγόρια και κορίτσια. Μάλιστα, λόγω του συγκεκριμένου περιορισμού ορισμένοι αναλαμβάνουν να οργανώσουν τις “παράνομες” αυτές συναντήσεις και εννοείται με το αζημίωτο…