Το όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε ο Kurt Cobain...

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα περίπου 22 χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή..

Σε μια προσπάθεια να βάλουν τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας  για τον θάνατο του Kurt Cobain, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο ο θρύλος της ροκ μουσικής έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 27χρονος Cobain είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Σιάτλ στις 8 Απριλίου του 1994. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αυτοκτονήσει κι από τότε αναπτύχθηκαν πολλά σενάρια για τον θάνατο του που συνέκλιναν στην δολοφονία του.

Μετά από τόσα χρόνια για πρώτη φορά η αστυνομία του Σιάτλ έδωσε στη δημοσιότητα πέντε φωτογραφίες από το… πειστήριο του εγκλήματος. Το κυνηγετικό όπλο Remington με το οποίο αυτοκτόνησε.

oplo-cobain.1

Το CBS News που πρόβαλε τις φωτογραφίες αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως με τη δημοσιοποίηση τους διαλύεται η φήμη ότι αυτός που σκότωσε τον Cobain το έλιωσε για να εξαφανίσει κάθε ίχνος του εγκλήματος.

cobain_0

Η αστυνομία του Σιάτλ ανέφερε πως κατά καιρούς έχουν κοινοποιηθεί δεκάδες έγγραφα και φωτογραφίες που αφορούν στο θάνατο του Cobain, αλλά ποτέ πριν δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες με το όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ο frontman των Nirvana για να βάλει τέλος στη ζωή του.

cobain2_0

Πριν από δύο χρόνια, για την 20η επέτειο του θανάτου του Cobain, η αστυνομία κυκλοφόρησε εικόνες με pixel που δείχνουν στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στη σκηνή του θανάτου- συμπεριλαμβανομένων ένα κουτί γεμάτο με σύριγγες και ένα κουτάλι, ένα πακέτο τσιγάρων και άλλα προσωπικά αντικείμενα σκορπισμένα στο πάτωμα.