Ισπανία: Γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει πέντε βρέφη

Μία γυναίκα, που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει πέντε βρέφη από δύο διαφορετικά μαιευτήρια σε λιγότερο από 8 ώρες, συνέλαβε η ισπανική αστυνομία, μεταδίδει το iefimerida.gr.

Η 21χρονη γυναίκα συνελήφθη όταν την σταμάτησε πατέρας νεογέννητου, το οποίο προσπάθησε να αρπάξει από νοσοκομείο στη Βαλένθια, ισχυριζόμενη ότι ήθελε να κάνει μία εξέταση.

Η γυναίκα, που ήταν ντυμένη νοσοκόμα, διέφυγε, αλλά εντοπίστηκε σε τουαλέτα όπου είχε πάει για να βγάλει τη στολή της και έπειτα από δύο ακόμη αποτυχημένες προσπάθειες να αρπάξει βρέφος, στο ίδιο μαιευτήριο. Στη συνέχεια, η αστυνομία ανακάλυψε ότι είχε κάνει δύο ακόμη απόπειρες, στην Καρταχένα, νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε διάστημα οχτώ ωρών. Ο πατέρας, που ειδοποίησε τις αρχές, είναι γιατρός. Σύμφωνα με την Telegraph, ο άνδρας άρπαξε το μερικών ωρών παιδί του από τα χέρια της 21χρονης και ειδοποίησε το νοσοκομείο. Αυτό που την έκανε να την υποπτευθεί ήταν οι απαντήσεις που του έδωσε, όταν τη ρώτησε τι εξετάσεις ήθελε να κάνει στο βρέφος.

Η Ισπανίδα μπήκε σε δύο ακόμη θαλάμους, πριν τελικά την πιάσουν, αλλά ανακάλυψε ότι στον έναν υπήρχε μία ετοιμόγεννη, οι συγγενείς της οποίας της ζήτησαν να φύγει. Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε στην τσέπη της 21χρονης ένα εισιτήριο λεωφορείου και στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι ήταν η ίδια γυναίκα που είχε προσπαθήσει να αρπάξει δύο μωρά, από μαιευτήριο στην Καρταχένα νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Τώρα οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν αν η γυναίκα δρούσε μόνη της, ή αν είχε συνεργούς. Η ίδια είπε στην αστυνομία ότι πρόσφατα είχε αποβάλει δύο φορές.