Μπισκότα... εφιάλτης!

“Ξινά” βγήκαν τα αγαπημένα μπισκότα ενός 4χρονου παιδιού και σίγουρα η εμπειρία θα του μείνει… αξέχαστη.

Το μικρό αγοράκι περνούσε τις διακοπές του μαζί με τους γονείς του σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης. Ένας αυτόματος πωλητής του έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς όχι μόνο είχε μέσα τα αγαπημένα του μπισκότα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που αντίκριζε ένα τέτοιο μηχάνημα.

Ενθουσιασμένος, πλησίασε τον αυτόματο πωλητή χωρίς όμως να γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας του. Το αποτέλεσμα, ήταν να βάλει τα χεράκια του μέσα στο μηχάνημα για να πάρει τη λιχουδιά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν από το αντικλεπτικό σύστημα.

Όπως ήταν φυσικό, τον μικρό κυρίευσε ο φόβος και ο πανικός. Μάλιστα τρόμαξε τόσο πολύ που οι διασώστες μαζί με τους πυροσβέστες, χρειάστηκαν περίπου πέντε ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Leo. Μάλιστα, για να του αποσπάσουν όσο γινόταν την προσοχή, οι άνδρες του έδειχναν κινούμενα σχέδια από τα κινητά τους τηλέφωνα. Ωστόσο ο τρόμος του παιδιού ήταν πολύ μεγάλος, με αποτέλεσμα να του χορηγήσουν ακόμη και ηρεμιστικά. Μετά την μαραθώνια επιχείρηση, δήλωσαν ότι ήταν από τα πιο δύσκολα περιστατικά που είχαν αντιμετωπίσει.

«Ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να ταλαιπωρείται για πεντέμισι ώρες», είπε ο πατέρας του μικρού Leo, Aaron Shorthouse, μετά το τέλος του απεγκλωβισμού.

Το 4χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φοβισμένος ωστόσο η κατάστασή του είναι σταθερή. Πάντως, είναι να αναρωτιέται κανείς για το αν θα θελήσει να ξαναφάει άμεσα τα συγκεκριμένα μπισκότα ή να πλησιάσει και πάλι αυτόματο πωλητή!