Λουτρό αίματος στην Ουάσινγκτον

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και παιδιά, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Ένας άνδρας άνοιξε πυρ χθες Παρασκευή σε μια ιδιωτική κατοικία και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Το άτομο αυτό πυροβόλησε τέσσερα άτομα, περιλαμβανομένων παιδιών, και κατόπιν, έπειτα από μια αναμέτρηση με την αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε», ανέφερε ο Ράιαν Σπέρλινγκ, εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Μέισον, περίπου εκατό χιλιόμετρα από το Σιάτλ.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα 12χρονο κορίτσι κατάφερε να σωθεί από το μακελειό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα ήταν μέλη της οικογένειας του δράστη, ωστόσο το τελευταίο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία μέχρι στιγμής.

Ο δράστης, τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία και στη συνέχεια δυνάμεις της έσπευσαν στο σημείο.

«Ειδοποιηθήκαμε ότι τέσσερα πρόσωπα σκοτώθηκαν σε μια ιδιωτική κατοικία», ανέφερε μέσω Twitter η αστυνομία της κομητείας Μέισον.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του δράστη και των αστυνομικών κράτησαν πάνω από τρεις ώρες. Ωστόσο δεν τον έπεισαν να παραδοθεί με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.