Ο Ομπάμα πήγε «ακάλεστος» σε γάμο

Δύο νέοι παντρεύτηκαν στο γήπεδο όπου παίζει γκολφ ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η συνάντησή τους καταγράφηκε από τον φακό.

Οι νεόνυμφοι Stephanie και ο Brian Tobe δεν θα ξεχάσουν ποτέ την ημέρα του γάμου τους. Βέβαια αυτό συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια αλλά για τους δύο νέους υπάρχει ακόμα ένας λόγου που έκανε την πιο ευτυχισμένη ημέρα τη ζωή τους ξεχωριστή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, πήγε «ακάλεστος» στον γάμο τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

baraksd3

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο protothema.gr, οι Tobes, που είναι ζευγάρι τα τελευταία οκτώ χρόνια, παντρεύτηκαν στο Γήπεδο Γκολφ Torrey Pines στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, την περασμένη Κυριακή.

Το ζευγάρι μπορεί να γνώριζε από πριν πως εκείνη την ημέρα θα βρισκόταν και ο Μπάρακ Ομπάμα στο γήπεδο ωστόσο δεν πίστευαν ποτέ ότι θα τον συναντήσουν.

baraksd1

Ήταν λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή όταν τους ενημέρωσαν ότι ο πρόεδρος τελειώνει το παιχνίδι του, λέει ο φωτογράφος του γάμου.

Η νύφη κοιτούσε τη θέα από το παράθυρό της ενώ η μακιγιέρ, της έφτιαχνε και τις τελευταίες λεπτομέρειες στο make up της.

baraksd2 (2)

Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπάρακ Ομπάμα τελειώνει το παιχνίδι του και κατευθύνεται προς τον χώρο που θα γινόταν η τελετή. Μάλιστα ο φωτογράφος εξηγεί πως και οι 60 καλεσμένοι είχαν παραταχθεί σε σειρά για να του σφίξουν το χέρι.

Την ίδια στιγμή στο δωμάτιο όπου ετοιμάζονταν οι νεόνυμφοι ένας άλλος φωτογράφος είπε στο ζευγάρι ότι αυτή ίσως να είναι και η μοναδική σας ευκαιρία να τον γνωρίσετε. «Πρέπει να κατεβείτε» φέρεται να είπε.

baraksd4

Η Stephanie χωρίς να το σκεφτεί πολύ, έπιασε στα χέρια το νυφικό της και έτρεξε να συναντήσει τον Μπάρακ Ομπάμα. Μάλιστα η νύφη είπε πως ο πρόεδρος τους είδε από μακριά και κοντοστάθηκε περιμένωντάς τους κατά κάποιο τρόπο.

«Ήταν τέλειο όλοι οι φίλοι μας ζητωκραύγαζαν για μας. Δεν κοιτούσαν καν τον πρόεδρο αλλά εμάς. Ήταν συγκλονιστικό. Μόλις έφτασα κοντά του έβαλα τα κλάματα. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη», λέει η νύφη.

baraksd6

Ο φωτογράφος του γάμου τέλος πρόσθεσε πως ο πρόεδρος ήταν πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος με το ζευγάρι το οποίο θα περάσει τον μήνα του μέλιτος στο σπίτι του Μπάρακ Ομπάμα στη Χαβάη.

baraksd8