Δολοφονήθηκε η εγγονή του Morgan Freeman

Απαρηγόρητος φέρεται να είναι ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Morgan Freeman έπειτα από την άγρια δολοφονία της θετής εγγονής, E’Dean Hines,  η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη την Κυριακή το πρωί σε έναν δρόμο του Μανχάταν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας η Hines, 33 ετών, βρέθηκε νεκρή μετά από επίθεση του σύντροφό της Lamar Davenport, 30 ετών, σε δρομάκι κοντά στο σπίτι της. Ο δράστης που φέρεται να τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια στάθηκε πάνω από το σώμα της ουρλιάζοντας «Βγείτε από το σώμα της, δαίμονες. Στο όνομα του Ιησού, σας εκδιώκω».

Σύμφωνα με τις αρχές, η Hines φέρεται να μαχαιρώθηκε 16 φορές στο στήθος από τον φίλο της, τον 30χρονο Lamar Davenport, ο οποίος υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα που είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Πηγές της αστυνομίας αποκάλυψαν μάλιστα στην New York Post ότι, όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στον χώρο του εγκλήματος και τράβηξαν τον Davenport από το άψυχο σώμα της κοπέλας, προκειμένου να τον συλλάβουν, εκείνος συνέχισε να «μαχαιρώνει» τον αέρα, τελείως εκτός τόπου και χρόνου.

Συντετριμμένος από τον χαμό της εγγονής του, η οποία εργαζόταν επίσης ως ηθοποιός, ο 78χρονος Morgan Freeman εξέδωσε μία ανακοίνωση αμέσως μετά το συμβάν:

«Ο κόσμος δεν θα μάθε ποτέ πόσο ταλαντούχα ήταν και πόσα είχε ακόμα να προσφέρει. Το άστρο της θα συνεχίσει να λάμπει στις καρδιές μας, στις σκέψεις μας και στις προσευχές μας. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».