Η τελευταία επιθυμία του Νίκου Ξανθόπουλου και γιατί είναι τόσο δύσκολο να υλοποιηθεί

Στα παιδιά του είχε εκφράσει την τελευταία του επιθυμία ο Νίκος Ξανθόπουλος, η οποία, ωστόσο, είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ύστερα από μακρά νοσηλεία και καθώς η υγεία του είχε επιβαρυνθεί ιδιαίτερα.

Η τελευταία επιθυμία του Νίκου Ξανθόπουλου
Η τελευταία του επιθυμία, σύμφωνα με την Espresso, αφορούσε την ταφή του. Συγκεκριμένα, είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί. Ο νόμος δεν το επιτρέπει και για να γίνει χρειάζονται ειδικές άδειες από τη μητρόπολη της περιοχής και τον δήμο. Επίσης, η κλονισμένη υγεία της Εριφύλης, της πολυαγαπημένης του συζύγου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την ταφή του Νίκου Ξανθόπουλου.

Γι’ αυτό, η οικογένεια σκέφτεται και το ενδεχόμενο της αποτέφρωσης. Αυτό θα γίνει γνωστό αύριο Τρίτη (24.1.2023), την ημέρα της πολιτικής κηδείας του Νίκου Ξανθόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Λόγω της κατάστασης της υγείας της Εριφύλης, ο αγαπημένος ηθοποιός και τραγουδιστής δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.