Προς οριστική ρήξη η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη - Καταθέτει αγωγή διαζυγίου

Προς οριστική ρήξη φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τη σύλληψη της 33χρονης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και τις αποστάσεις που πήρε ο σύζυγός της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης, παραμένει στη ΓΑΔΑ και επιμένει να αρνείται όσα της καταλογίζονται για τον θάνατο της 9χρονης με κεταμίνη.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η 33χρονη θα καταθέσει, το αργότερο έως την Τρίτη το πρωί, αγωγή διαζυγίου κατά του Μάνου Δασκαλάκη.

Εν αναμονή της μεταγωγής της την Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, μέσω της χορήγησης κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγο της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών,

Πισπιρίγκου κατά Δασκαλάκη: «Μερικοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι – Θα δείξω τι μάνα είχαν τα παιδιά»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλώντας σήμερα μέσα από τη ΓΑΔΑ και υποστήριξε ότι κάποιοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, ρίχνοντας βολές κατά του πατέρα των τριών παιδιών. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αφήνοντας αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε η 33χρονη «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

Κρατάει αποστάσεις ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών παιδιών φαίνεται να κρατάει αποστάσεις και έχει διαχωρίσει τη θέση του από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ» ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε ότι «δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος και θέλει να μάθει την αλήθεια».

Σε ερώτημα που δέχτηκε για τo τι θα κάνει μετά τη σύλληψη και την κατηγορία της μητέρας των παιδιών για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τη χρήση κεταμίνης τόνισε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

«Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι.

Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.