Σοκαριστικό video από την τραγωδία με την 8χρονη Όλγα στο Κερατσίνι - Την έσπρωχναν με το πόδι για να δουν αν ζει, ενώ την είχε συνθλίψει η πόρτα

Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τον τραγικό θάνατο της 8χρονης Όλγας στο Κερατσίνι, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Πέμπτης, αποτυπώνει καρέ καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στην μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου.

Η μικρή Όλγα το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στεκόταν μπροστά στην πόρτα την ώρα που εκείνη έκλεινε. Στο βίντεο φαίνεται το κορίτσι να βάζει το χέρι της πιστεύοντας ότι αυτή λειτουργεί με φωτοκύττατο. Όταν όμως είδε ότι η πόρτα δεν σταματούσε έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έκανε πάλι μπροστά. Όμως δεν πρόλαβε αντιδράσει με αποτέλεσμα η πόρτα να την σφηνώσει. Επί 20 λεπτά το κοριτσάκι πάλευε για να αναπνεύσει. Ωστόσο κανείς δεν την έβλεπε.

Τη είδαν νεκρή αλλά δεν αντέδρασαν

Περίπου 20 λεπτά μετά, ένας υπάλληλος πέρασε από δίπλα της. Γύρισε το κεφάλι του και συνέχισε να περπατά σαν να μην ψυχορραγούσε δίπλα του ένα μικρό παιδί. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα, ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε στην αποθήκη. Στο βίντεο φαίνεται να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το άτυχο κοριτσάκι και να αδιαφορεί για δεύτερη φορά. Το κοίταξε, έκλεισε το κινητό και συνέχισε να μη δίνει σημασία.

Την Όλγα πλησίασε για πρώτη φορά άνθρωπος στις 17:54. Αντί να δει όμως αν το παιδί είναι ζωντανό, κράτησε απόσταση. Πέρασαν 24 λεπτά από την ώρα που σφηνώθηκε το παιδί και κανείς, ενώ την είχαν δει, δεν είχε πλησιάσει για να δει αν χρειάζεται τις πρώτες βοήθειες.

Τρία λεπτά πριν τις 18:00 η πόρτα τελικά άνοιξε και το κορμάκι του παιδιού έπεσε στο έδαφος. Αντί να τρέξουν να δουν πως είναι και να τη βοηθήσουν, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι.Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι τελικά φαίνεται πως άφησαν την οκτάχρονη στο έδαφος.

Υπάλληλος τη σκούντηξε με το πόδι

Πέντε λεπτά αργότερα, πλησίασε τη μικρή ένας υπάλληλος. Τη σκούντηξε με το πόδι του. Μιλούσε στο κινητό και φαίνεται σαν να περιγράφει σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του.

Στις 18:31 μπήκε στον χώρο του εργοστασίου ένα φορτηγό. Το παιδί ήταν από την πλευρά του οδηγού. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν είδε το παιδί ή όχι, όμως μπήκε και πάρκαρε.Τρία λεπτά αργότερα, η πόρτα έκλεισε ξανά με την μικρή Όλγα να σφηνώνεται εκ νέου. Κανένας όμως δεν έτρεξε προς το μέρος της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star