Video από τη μεταφορά της 13χρονης στο «Παίδων» - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την πτώση

Στη ΜΕΘ του Παίδων διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 13χρονη που έπεσε χθες από το μπαλκόνι του 6ο ορόφου στο Κολωνάκι.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ προσπαθεί να εξακριβώσει το πώς η 13χρονη μαθήτρια βρέθηκε στο κενό από τον 6ο όροφο.

Το κορίτσι στην δύσκολη φάση της εφηβείας πλέον,  έμενε με τον πατέρα της στο διαμέρισμα της οδού Σπευσίππου, καθώς η μητέρα της είχε δυστυχώς φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια.

Κολωνάκι: Δείτε βίντεο από τη μεταφορά της 13χρονης στο «Παίδων» - Πώς έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

Ακόμα και το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, αυτό του ατυχήματος αλλά και αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας. Ερευνούν το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιος καβγάς της 13χρονης με τον πατέρα της, ή με άλλο πρόσωπο και κατόπιν το παιδί μέσα στο θυμό του, να προχώρησε σε αυτή την απονενοημένη κίνηση.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει καταθέσεις προσπαθώντας να συνθέσουν το παζλ του ατυχήματος που σόκαρε χθες και οδήγησε την 13χρονη στην ΜΕΘ.

Κολωνάκι: Μάχη για τη ζωή δίνει η 13χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

Συγκλονιστικό Video – Καρέ-καρέ η μεταφορά του 13χρονου κοριτσιού στο Παίδων

Στο μεταξύ, οι δραματικές στιγμές της παραλαβής του παιδιού αλλά και η μεταφορά της στο Παίδων έχουν καταγραφεί σε video που έδωσε στη δημοσιότητα το ΕΚΑΒ.

Ένας μοτοσικλετιστής της ομάδας Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ φτάνει στο σημείο, στην οδό Σπευσίππου στο Κολωνάκι, δευτερόλεπτα πριν από το ασθενοφόρο.

Από την πτώση του, το 13χρονο κορίτσι είχε πολλαπλά τραύματα.

Διασώστες, μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν στο σημείο και στη συνέχεια να συνοδεύσουν, «ανοίγοντας» δρόμο, το ασθενοφόρο στο Παίδων Αγία Σοφία.